Inloggen leden

Evenementen PDF Afdrukken
De komende activiteiten staan voor 2017 op de planning. Mocht je een goed idee hebben voor de buurtvereniging, neem dan met een van de bestuursleden contact op. Samen kunnen we jouw idee uitwerken tot een activiteit.

Via de mail wordt je op de hoogte gehouden van de activiteit. Hou je mail dus in de gaten.

• Januari: Nieuwjaarsborrel
  • Februari: Algemene Ledenvergadering
  • April: Fakkeloptocht en Paasvuur*
  • 15 juni: Karten
  • 19 augustus: Buurtfeest
  • 2 September: Fun & Food Festival*
  • Oktober: Halloween
  • November: Sint Maarten Lampionnenoptocht*
  • December: Sinterklaasfeest
(*i.s.m. de Bolderhoek)

Verder organiseren we het maaien van het grasveld in de speeltuin en af en toe een klusdag voor klein onderhoud.

De volgende activiteiten zijn nog in ontwikkeling:
  • Dag met culturele inhoud. Bijvoorbeeld bezoek wijngaard, aspergekwekerij Ogink, museum More
  • Bowlen
  • Jeugdfeest